ВОДАВОДА

О НАМА

ГДЕ ИЗВИРЕМ?

Долазим из једног од најлепших окружења – са хиљаду година старог извора Бање Врујци, која се налази у северозападном делу Србије, у подножју планине Сувобор, угнежђења у живописној долини реке Топлице, у самом подножју Дивчибара и Рајца.

Мој дом, Бања Врујци је прави драгуљ овог региона. Захваљујући изворима топле, слабо минералне и радиоактивне, калцијумско-магнезијумске воде, која се користи за лечење реуматизма, артритиса и стерилитета, Бања Врујци је заслужила епитет бање која лечи. Трагови материјалне културе и популарне традиције нам показују да је регион око Бање Врујци био насељен још од античких дана јер су области око лековитих извора одувек били најпогоднија места за живот.

КО САМ ЈА?

Моје име је ВОДАВОДА. Састављена сам и дизајнирана од стране природе и зачетник сам живота на Земљи. Природно сам филтритана кроз слојеве кречњака и извирем са дубине од 605 метара, потпуно бистра и биолошки чиста. Захваљујући добро избалансираном саставу савршено сам јединство минерала и соли и идеална сам за свакодневно коришћење. Флаширање директно са извора, без прераде, чува моју аутентичну чистоћу. Многи се питају због чега сам коцкаста? Имам способност да моментално попримим било који облик амбалаже, а ја сам изабрала ону која је аутентична, рационална и прагматична. У својој истинској суштини представљам спону измежу човека и природе и због тога сам свој облик прилагодила вашим потребама како бих вам у сваком моменту била при руци, јер свака моја капљица у себи носи живот.

МОЈА МИСИЈА

Природа је мој дом и ја се трудим да је сачувам колико је то у мојој моћи јер моја мисија је да најбоље из природе донесем људима, али да при томе не угрозим свој дом. Зато се моје флаширање врши коришћењем модерне технологије, што обезбеђује савршене услове рада без загађења животне средине. Најнапреднија производња не нарушава околину, јер не постоји додатна обрада нити прерада како би се одржала лепота коју нам пружа природа и како би се иста заштитила.

ЗАШТО ДА ИЗАБЕРЕТЕ БАШ МЕНЕ?

Зато што у себи комбинујем најбоље у класи технологије, квалитета али и водећих стручњака који се свакога дана брину о томе да у свом аутентичном облику стигнем до свакога од вас.