VODAVODA
GALERIJA

Pogledajte...

VODAVODA kreativna čarolija

Kreativna čarolija 13.godinu za redom uspešno je predstavila svoj koncept, pa su i ove godine najbolji predškolci, osnovci i nastavnici predstavili svoje umeće u filmskom, dramskom, muzičko, literalnom i likovnom stvaralaštvu. Kvalitet i jedinstvenost „Kreativne čarolije“…

ZDRAVO DRUŽENJE

VODAVODA, bila je deo skupa u Iceberg Salat Centru, na kome su ljubitelji zdrave hrane imali priliku da uživaju u zdravim izbalansiranim obrocima i jedinstvenoj VODAVODI.

VODAVODA NA SENSA FESTIVALU

VODAVODA bila je deo Sensa festivala, čiji je originalan program ponovo oduševio mnogobrojnu publiku. Događaj koji je postao tradicija učinio je da centar Beograda blista u punom sjaju!

VODAVODA Kolektivno venčanje 2017

U nedelju 21.maja 2017. održano je 19. po redu Kolektivno venčanje koje predstavlja manifestaciju u okviru koje u bračnu zajednicu stupa 120 parova i koja se održava u Skupštini grada Beograda. Ove godine, VODAVODA je imala čast da bude generalni sponzor…

Bazarevo lice godine 2017

VODAVODA bila je zvanična voda kultne manifestacije ,,Bazarevo lice godine’’koja je tokom 15 godina trajanja okupila najlepše devojke s naših prostora i mnogima od njih omogućila da se bave pozivom manekena i foto-modela.

30. FASHION SELECTION

VODAVODA bila je glavna zvezda modnih pista Fashion Selection-a. U svom 30-tom obraćanju ljubiteljima mode, čuveni modni događaj je priredio publici i kvalitetne filmske i muzičke sadržaje.

VODAVODA na modnom letu Suzane Perić 2017

Sa piste Aerodroma Nikola Tesla poletali su modni avioni kojima je upravljala Suzana Perić. Prvi put u istoriji beogradskog Aerodroma prostor renoviranog i adaprtiranog Terminala 1 pretvoren je u modnu pistu…

VODAVODA I FASHION SELECTION

VODAVODA podržala je reviju kreatorke Suzane Perić na 28. Fashion Selection-u. Inspirisana ljubavlju, Suzana je prikazala kolekciju za proleće/leto 2016, u svetlim, nežnim tonovima, obogaćenu autentičnom čipkom.

HUMANITARNA REVIJA ALEKS ŠUŠAK

U rezidenciji kanadskog ambasadora u Beogradu Filipa Peningtona održana je humanitarna revija kanadske modne kreatorke srpskog porekla Aleks Šušak. VODAVODA je podržala humanitarnu reviju na kojoj se prikupljala donacija za decu iz beogradskog Prihvatilišta.