VODAVODA na prestižnoj NSF konferenciji u Londonu

15.03.2017. | Press

VODAVODA na prestižnoj NSF konferenciji u Londonu

Globalna organizacija NSF, koja propisuje standarde i sertifikuje hranu, piće, vode i druge proizvode održala je godišnju konferenciju u Londonu. VODAVODA  bila je oficijalna voda prestižne konferencije, što predstavlja još jednu veliku potvrdu kvaliteta srpskoj vodi sa izvora u Banji Vrujci.

VODAVODA je prva mineralna voda u Srbiji, koja je dobila NSF serifikat , koji omogućava izvoz vode na američko, ali i na ostala svetska tržišta čime je svrstana u red najprestižnijih svetskih voda, u kome se nalaze “evian”, “eden”, “fiji”, koje takođe poseduju taj značajni pečat kvaliteta.

Za dobijanje svetski značajnog pečata kvaliteta, bile su potrebne višegodišnje analize i kontrole okruženja Banje Vrujci, rigorozna pravila procesa proizvodnje, koja su internacionalno prepoznata, u sferi standarda kvaliteta i bezbednosti hrane i pića.

Potvrda izuzetnog kvaliteta omogućila je izvoz na američko, kao i na ostala svetska tržišta. Dve godine nakon što se vratila na tržište, VODAVODA je ostvarila brojne internacionalne uspehe, a poslednji u nizu je izvoz za Singapur. Ovo je treći veliki uspeh VODAVODE u Aziji, nakon Koreje i Honkonga, koji predstavljaju strateški izuzetno značajna izvozna tržišta za VODAVODU.

Izvor: ZenaBlic

Izvor: b92