VODAVODA
MEDIJI
O VODAVODI

Pogledajte...

Voda život znači

Zanimljivosti i praktični saveti o mineralnoj vodi. Voda život znači. Mineralna voda je izuzetno korisna za organizam, ne samo zato što nadoknađuje vodu koju organizam tokom dana prirodno gubi, već zato što pomaže da se održi balans elektrolita koji su prirodno rastvoreni u njoj.

VODAVODA na prestižnoj NSF konferenciji u Londonu

Globalna organizacija NSF, koja propisuje standarde i sertifikuje hranu, piće, vode i druge proizvode održala je godišnju konferenciju u Londonu. VODAVODA  bila je oficijalna voda prestižne konferencije, što predstavlja još jednu veliku potvrdu kvaliteta srpskoj vodi sa izvora u Banji Vrujci.

VODAVODA – omiljeno piće poznatih dama

Prilikom posete Beogradu, gde je bila specijalni gost Festa, čuvena glumica Monika Beluči nije ispuštala iz ruku bočicu VODAVODE, koja ju je očarala dizajnom i kvalitetom. Ovaj trend započela je kreatorka Melina Džinović.

B92 o Nama

Preko puta u korov zarasle nekadašnje fabrike „VODAVODA“, sada „Laruči voda“ u Banji Vrujci kod Mionice, čiji je vlasnik proslavljeni košarkaški as Vlade Divac, nedavno je u nekadašnjoj hali „Sinalka – Srbija“ montiran novi pogon za flaširanje.

Naslovi o VODI

U neposrednoj blizini prve fabrike „VODAVODA“, sada zarasle u korov, gotovo neprimetno je pre dve godine izgrađen novi pogon a prošle nedelje je puštena u rad i savremena linija za proizvodnju tog brenda ali u staklenoj ambalaži od 0,33 litra, namenjenu ugostiteljskim objektima.

E kapija o VODI

„VODAVODA“ će u petak, 18. decembra 2015. godine, dobiti NFS sertifikat, koji omogućava izvor na američko, kao i na ostala svetska tržišta, saopšteno je iz Privredne komore Srbije (PKS).