VODAVODA
MEDIJI
O VODAVODI

Pogledajte...

ЗАШТО НАМ ЈЕ НЕОПХОДНА ВОДА?

Вода чини 50 до 70% човекове тежине што значи да без редовног конзумирања течности људски живот се доводи у питање. Овај тзв. „извор живота“ представља и важан део исхране иако се не сматра намирницом.

Тренирај уз ВОДАВОДУ

Особе које тренирају професионално или рекреативно често имају већу потребу за водом. Ако осетите исцрпљеност током тренинга обавезно понесите флашицу ВОДАВОДЕ са вама.

ТРИ ПОКАЗАТЕЉА ДЕХИДРАТАЦИЈЕ

Када је у питању хидратација организма, сваки стручњак ће се сложити са тим да мањак воде у организму може да направи озбиљне здравствене проблеме.

Е капија о ВОДИ

“ВОДАВОДА” ће у петак, 18. децембра 2015. године, добити НФС сертификат, који омогућава извор на америчко, као и на остала светска тржишта, саопштено је из Привредне коморе Србије (ПКС).

Наслови о ВОДИ

У непосредној близини прве фабрике “ВОДАВОДА”, сада зарасле у коров, готово неприметно је пре две године изграђен нови погон а прошле недеље је пуштена у рад и савремена линија за производњу тог бренда али у стакленој амбалажи од 0,33 литра, намењену угоститељским објектима.

Б92 о Нама

Преко пута у коров зарасле некадашње фабрике “ВОДАВОДА“, сада “Ларучи вода“ у Бањи Врујци код Мионице, чији је власник прослављени кошаркашки ас Владе Дивац, недавно је у некадашњој хали “Синалка – Србија“ монтиран нови погон за флаширање.