VODAVODA i iDEA te vode na Final Four

od strane | апр 24, 2018 | Galerija | 0 Komentara

Ukoliko do 20. maja kupite dve boce VODAVODA 0.5l ili dve boce VODAVODA 1.5l, u bilo kom objektu marketa IDEA, dobijate greb greb srećku.

Svaka pojedinačna srećka je dobitna, te postoji mogućnost da ogrebete:
5 x 2 ulaznice za Final Four koji se održava u Beogradu od 18.5-20.5.2018.
1.000 peškira brendiranih logotipom Euroliga i VODAVODA
30.000 boca VODAVODA 0.5l

Final Four predstavlja košarkaški spektakl završnice Eurolige na kom će se nadmetati četiri najbolje ekipe za prvaka najvažnijeg klupskog takmičenja u Evropi. Ukoliko vi budete srećni dobitnik ulaznica za ovaj događaj potrebno je da kontrolni broj, koji se nalazi u donjem levom uglu srećke, prijavite putem maila na adresu final4@vodavoda.com. Tom prilikom je takođe potrebno da napišete i da je srećka ogrebana, rezervni kod i broj telefona. Nakon slanja, bićete kontaktirani i sa vama će se dogovoriti lično preuzimanje.

Ukoliko ste dobitnik brendiranih peškira, potrebno je da kontrolni broj koji se nalazi na donjoj levoj strani pošaljete na mail adresu final4@vodavoda.com, sa informacijom o dobitnoj srećki i kontakt podacima. Nakon slanja, stići će vam povratni mail sa detaljima oko preuzimanja nagrade.

Takođe, ukoliko ste dobitnik boce VODAVODA istu ćete moći preuzeti direktno na kasi, time što ćete kasiru/ki dati ogrebanu srećku.