VODAVODA на престижној NSF конференцији у Лондону

20.10.2017. | Прес

ВОДАВОДА на престижној НСФ конференцији у Лондону

Глобална организација НСФ, која прописује стандарде и сертификује храну, пиће, воде и друге производе одржала је годишњу конференцију у Лондону. ВОДАВОДА  била је официјална вода престижне конференције, што представља још једну велику потврду квалитета српској води са извора у Бањи Врујци.

ВОДАВОДА је прва минерална вода у Србији, која је добила НСФ серификат , који омогућава извоз воде на америчко, али и на остала светска тржишта чиме је сврстана у ред најпрестижнијих светских вода, у коме се налазе “евиан”, “еден”, “фији”, које такође поседују тај значајни печат квалитета.

За добијање светски значајног печата квалитета, биле су потребне вишегодишње анализе и контроле окружења Бање Врујци, ригорозна правила процеса производње, која су интернационално препозната, у сфери стандарда квалитета и безбедности хране и пића.

Потврда изузетног квалитета омогућила је извоз на америчко, као и на остала светска тржишта. Две године након што се вратила на тржиште, ВОДАВОДА је остварила бројне интернационалне успехе, а последњи у низу је извоз за Сингапур. Ово је трећи велики успех ВОДАВОДЕ у Азији, након Кореје и Хонконга, који представљају стратешки изузетно значајна извозна тржишта за ВОДАВОДУ.

Извор: ЗенаБлиц

Извор: б92