VODAVODA
MEDIJI
O VODAVODI

Pogledajte...

Nemačka potvrda kvaliteta

Brend VODAVODA nedavno je dobila sertifikacioni znak za potvrdu kvaliteta TÜV SÜD Management Service GmbH. Ovaj sertifikat potvrđuje proveru, ocenjivanje, validaciju i sertifikaciju jednog menadžment sistema. Poseban akcenat je na kvalitetu, zaštititi životne sredine...

Kako da Vam svaka Vaša ćelija bude zahvalna – TV Valjevo

Dr Gordana Peković, sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gostovala je u Jutarnjem programu Televizije Valjevo plus. Prilikom gostovanja Dr Peković je govorila i o laboratorijskom istraživanju koje je sproveo Medicinski fakultet o značaju kvaliteta vode...

Voda život znači

Zanimljivosti i praktični saveti o mineralnoj vodi. Voda život znači. Mineralna voda je izuzetno korisna za organizam, ne samo zato što nadoknađuje vodu koju organizam tokom dana prirodno gubi, već zato što pomaže da se održi balans elektrolita koji su prirodno rastvoreni u njoj.

VODAVODA na prestižnoj NSF konferenciji u Londonu

Globalna organizacija NSF, koja propisuje standarde i sertifikuje hranu, piće, vode i druge proizvode održala je godišnju konferenciju u Londonu. VODAVODA  bila je oficijalna voda prestižne konferencije, što predstavlja još jednu veliku potvrdu kvaliteta srpskoj vodi sa izvora u Banji Vrujci.

VODAVODA – omiljeno piće poznatih dama

Prilikom posete Beogradu, gde je bila specijalni gost Festa, čuvena glumica Monika Beluči nije ispuštala iz ruku bočicu VODAVODE, koja ju je očarala dizajnom i kvalitetom. Ovaj trend započela je kreatorka Melina Džinović.

B92 o Nama

Preko puta u korov zarasle nekadašnje fabrike „VODAVODA“, sada „Laruči voda“ u Banji Vrujci kod Mionice, čiji je vlasnik proslavljeni košarkaški as Vlade Divac, nedavno je u nekadašnjoj hali „Sinalka – Srbija“ montiran novi pogon za flaširanje.